• Ny katalog och prislista

  Team Cutting Tools katalogen

  Read More
 • Ceratizit köper Komet Group

  Ceratizit köper Komet Group

  CERATIZIT S.A. har förvärvat KOMET GROUP GmbH
  CERATIZIT är ett privatägt företag, baserat i Luxemburg, som utvecklar och tillverkar högspecialiserade hårdmetallskärverktyg och är specialister inom svarvning och fräsning.

  Read More
 • KOMET DIHART Fullmax

  KOMET DIHART Fullmax

 • Marknadens mest kompletta sortiment

  Marknadens mest kompletta sortiment

  Komet Scandinavia erbjuder marknadens mest kompletta sortiment av verktyg

  Read More

Tools + Ideas

Vi kan erbjuda våra kunder beprövade kreativa standard- och speciallösningar.

Modern produktion kräver ständig effektivisering. Effektivisering i form av minskade produktions kostnader men också i form av högre kvalitet.

Det finns sällan tid eller pengar över för att experimentera sig fram till nya lösningar som möter kraven på effektivisering. Vi på KOMET SCANDINAVIA har experimenterat i mer än 60 år för att våra kunder skall slippa. Det gör att vi kan erbjuda våra kunder beprövade kreativa standard- och speciallösningar.

Vi finns hos våra kunder hela tiden för vi tror på kontinuitet. Vår organisation med tekniskt kunnig personal backas upp av våra leverantörer, för att ständigt arbeta vidare med att förbättra kundens process. Vi tar ansvar för vår lösning ända fram tills det är dags för nästa investering.

„KOMET SCANDINAVIA erbjuder ett brett produktsortiment bestående av KOMET GROUPs produkter kompletterade med några utvalda leverantörer från Europas främsta verktygstillverkare, alla ledande på sitt område. Vi har anpassat vårt produktprogram efter det behov som finns för att kunder på den skandinaviska marknaden skall behålla sin konkurrenskraft.“

- Thomas Harder Managing Director KOMET SCANDINAVIA AB

Vi hoppas att du hittar inspiration till lösningar för er produktion. Framförallt hoppas vi att du blir inspirerad att kontakta oss för att vi tillsammans skall hitta en kreativ lösning för just er.

Sverige

besöksadress:

Komet Scandinavia AB
Starrvägen 100
SE-232 61 Arlöv
Sverige

Postadress:

Komet Scandinavia AB
Box 9177
200 39 Malmö

Leveransadress:

Komet Scandinavia AB
c/o TransFargo AB
Mor Marnas väg 6
232 61 Arlöv

Danmark

Besöksadress:

Komet Scandinavia AB
Lundvej 14
DK-8800 Viborg
Danmark